19 Mayıs 2007 Cumartesi

lostun gelecek 3 sezonu













Daha önce Lostun 3 sezon daha devam edeceği belirtilmişti.
Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse dizi hakkında bazı gelecek planlarını Entertainment Weeklye anlatmışlar ve ileriki bölümler için bazı önemli bilgiler vermişler.






        1. Lostun toplamda 117 bölüm olacak
        2. Damon Lindelof bütün sorularımızın bütün önemli cevapları bulmamız için 2010 a kadar beklememiz gerekmiyeceğini söylemiş.Sanırım bu söz birazda diziye olan ilgiyi tekrardan arttırmak için.
        3. Bundan sonraki sezonlarda bölümlerin ardı ardına yayınlanacağını belirten yayıncılar.16 bölüm halinde planlanacak sezonların kaliteyi yukarıda tutacağını fakat sezonların 24er bölüm çekilmesi durumunda bunun çok zor olacağını belirttiler.
        4. Lost’un 4. sezonu Şubat 2008de izleyiciyle buluşacak ve bölümler arasında boşluk olmayacak.Carlton Cuse dizinin başlangıç tarihinin öne çekilmesinin söz konusu olduğunu söylemiş.
        5. Lindelof sezon finalinde Jack’in geçmişiyle ilgili çok önemli bir olayı öğreneceğimizi söylemiş.
        6. Desmond’un flashbacklerinde gördüğümüz gizemli teyzemiz Mrs.Hawking bu sezon bir daha gözükmeyecekmiş fakar sonraki sezonlarda tekrar karşımıza çıkacakmış.
        7. Damon Lindelof sezon finali için şöyle demiş “Son bölüm sizin evinizde düşündüğünüzden ne kadar çok oda olduğu farketmenize sebep olacak”.



        8. Lost’un 3. sezon finali 23 Mayıs Çarşamba ABC’de yayınlanacak.

          kaynak:22 dakika

        Hiç yorum yok: